ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Κρος και Γκζέλτσακ με ΑΕΚ ο Πλατανιάς

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI)
Στάθης, Ρόκα EUROKINISSI SPORTS

Ο ουραγός Πλατανιάς αντιμετωπίζει την ΑΕΚ τη Δευτέρα (27/11, 19.30) και ο Μανουέλ Ρόκα άφησε εκτός αποστολής τον Πιερίκ Κρος, το post του οποίου εξόργισε τη διοίκηση. Δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Ισπανού ούτε ο Πιοτρ Γκζέλτσακ.

Τελευταίος είναι στη Super League ο Πλατανιάς. Η ομάδα των Χανίων έχει μόλις έξι βαθμούς σε 11 παιχνίδια και τη Δευτέρα (27/11, 19.30) καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για τη 12η αγωνιστική.

Η ψυχολογία στο ναδίρ μετά τις απανωτές ήττες, την ώρα που ο νέος τεχνικός Μανουέλ Ρόκα επιχειρεί να ανυψώσει το ηθικό της ομάδας, δίχως αυτό να είναι εύκολο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γάλλος μεσοαμυντικός Πιερίκ Κρος, του οποίου το post εξόργισε τη διοίκηση, η οποία θα προσπαθήσει να του λύσει το συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι είχε γράψει το εξής στο instagram: Όταν είναι Black Friday, αλλά δεν έχεις πάρει το μισθό σου αυτό το μήνα και δεν μπορείς να πάρεις τίποτα". Εκτός αποστολής έμεινε και ο Πολωνός επιθετικός Πιοτρ Γκζέλτσακ, καθώς και οι τραυματίες Πλιάτσικας και Στόιτσεφ.

Τη 19άδα απαρτίζουν οι: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάθης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ρενάτο Ζίκο, Δημούτσος, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ