ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Καρυπίδη στο Φάληρο ο Πλατανιάς

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Πλατανιάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Πλατανιάς με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Μαναρώλη και χωρίς τον στόπερ Χρήστο Καρυπίδη για τον αγώνα της Κυριακής (5/11, 15.00) με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Η 19άδα που ανακοινώθηκε.

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την Κυριακή (5/11, 15.00) είναι το πρώτο που θα δώσει ο Πλατανιάς χωρίς τον Γιώργο Παράσχο στην τεχνική ηγεσία από τις 18/03/15. Τότε έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Χανιωτών ο Μακεδόνας προπονητής, σε ήττα (0-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες".

Μετά την ήττα από τη Λαμία στις 29/10, η διοίκηση του Πλατανιά απομάκρυνε τον Παράσχο και ως εκ τούτου απέναντι στους Πειραιώτες η ομάδα κατεβαίνει με υπηρεσιακό τεχνικό τον Νίκο Μαναρώλη. Οι Κρητικοί είναι στην τελευταία θέση της Super League με 6 βαθμούς και για τη 10η αγωνιστική καλούνται να αντιμετωπίσουν μια καλύτερη ομάδα. Ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Καρυπίδης δεν είναι διαθέσιμος τελικά, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Στην αποστολή βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάμου, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Στάθης, Πριντέτα, Βάντερσον, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Δημούτσος, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Γκζέλτσακ. Εκτός έμειναν φυσικά και οι τραυματίες Στόιτσεφ και Ομπερχάουζερ. Ο Πλατανιάς έχει κάνει μόνο νίκη εφέτος, το "διπλό" επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Χωρίς Καρυπίδη στο Φάληρο ο Πλατανιάς
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ