ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Γιακουμάκη, Μπανανά στη Ξάνθη ο Πλατανιάς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με δυο σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στην Ξάνθη για το παιχνίδι της Κυριακής με τους Ακρίτες η ομάδα του Πλατανιά καθώς οι Γιακουμάκης, Μπανανά είναι τιμωρημένοι.

Χωρίς τους τιμωρημένους Γιακουμάκη και Μπανανά ταξίδεψε στην Ξάνθη για το παιχνίδι της Κυριακής με τους Ακρίτες η ομάδα του Πλατανιά. Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό επιθετικό ο οποίος είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη ενώ η αποβολή του Μπανανά στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ του στερεί τη συμμετοχή του από το ματς της Κυριακής.

Αντίθετα ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τους Σωτηρίου, Ντίνα που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται κανονικά για την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Στη τελευταία προπόνηση, το Σάββατο, δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις, ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές είναι η εξής:

Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Σκουλουδάκης, Σίγκνιεβιτς, Μαραγκός, Γιορέντε, Ντίνας, Μανούσος, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ