ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χατζηνικολάου: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλος με αξιοπρέπεια"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πλατανιάς γνώρισε ακόμα μια ήττα από την Λαμία αυτή τη φορά και με τον τεχνικό της ομάδας των Χανίων να τονίζει πως η ομάδα του στάθηκε άτυχη στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ο Πλατανιάς είναι με το ένα πόδι... αν όχι και με τα δυο στην Football League μετά και τη νέα ήττα από τη Λαμία το Σάββατο το μεσημέρι με 2-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, υποστήριξε πως η ομάδα του στάθηκε άτυχη στο παιχνίδι με την Λαμία και τόνισε πως αν και στα προηγούμενα παιχνίδια οι παίκτες του είχαν δείξει ανάλογη διάθεση θα είχαν έρθει και καλύτερα αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Στο ποδόσφαιρο εκτός από την προσπάθεια χρειάζεται και η βοήθεια της τύχης. Δυστυχώς, βλέπω ότι αυτή η ομάδα δεν έχει την τύχη όλο το χρόνο με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, ελέγχαμε το παιχνίδι και δεν είχαμε ιδιαίτερη πίεση από την ομάδα της Λαμίας, χάσαμε ευκαιρίες και αν θυμάμαι καλά, κερδίσαμε 6-7 κόρνερ κι αυτό δείχνει το μέγεθος της πίεσης που ασκήσαμε.

Δυστυχώς, από μια άτυχη στιγμή ήρθε το αυτογκόλ και εκεί ψυχολογικά, όταν άλλωστε βρίσκεται μια ομάδα στην τελευταία θέση, τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την προσπάθεια της ομάδας, είχε πολύ καλή παρουσία, απλώς δεν είχε την τύχη με το μέρος της.

Μακάρι να υπήρχε αυτή η διάθεση και η εικόνα και σε άλλα προηγούμενα παιχνίδια και η θέση μας θα ήταν τελείως διαφορετική. Το θέμα επίσης είναι ότι χάνουμε με τραυματισμούς κάποιους παίκτες. Εγώ είμαι στην ομάδα σχεδόν ένα μήνα και σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν παίξει και κάποιοι άλλοι είναι σχεδόν έξω από τραυματισμούς κι αυτό για μια ομάδα που προσπαθεί να σωθεί, δεν είναι καλό γιατί δεν μπορεί να βρει ρυθμό και ένα σχήμα που θα σταθεροποιηθεί.

Το καλό είναι ότι τα παιδιά που έπαιξαν, βοήθησαν και είχαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα, απλώς δεν είχαμε το αποτέλεσμα που προέρχεται, επαναλαμβάνω, από δυο άτυχες στιγμές και η μία είναι το αυτογκόλ».

Για το σχεδιασμό της επόμενης μέρας:
«Πάντα πρέπει να υπάρχει σχεδιασμός, ακόμα και για τις ομάδες που στέκονται στην κατηγορία. Στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα που έρχεται πρέπει να ετοιμάζεσαι για την επόμενη μέρα. Εμείς μέχρι το τέλος θα παλέψουμε για την αξιοπρέπειά μας. Η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει πάντα».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ