ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χατζηνικολάου: "Θα δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στο κίνητρο που πρέπει να βρίσκει ώστε οι παίκτες της ομάδας των Χανίων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Πλατανιάς ουσιαστικά είχε αποχαιρετήσει την κατηγορία πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Αρκάδες ο Γιάννης Χατζηνικολάου ρωτήθηκε για το κίνητρο που βρίσκει ώστε να αγωνίζονται οι παίκτες του.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως δεν είναι κάτι εύκολο καθώς ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές ζήτησαν να φύγουν και τόνισε πως θα δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

Για το παιχνίδι:
«Παρόλο που ο Αστέρας προηγήθηκε γρήγορα στο παιχνίδι, η εικόνα μας ειδικά στο α' ημίχρονο δεν προμήνυε ότι το τελικό σκορ θα έχει αυτή την κατάληξη. Ημασταν αρκετά καλά πειθαρχημένοι παρόλο που είχαμε μια πολύ καινούργια ομάδα.

Δυστυχώς, το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν πολύ επιπόλαια από μεριάς μας με αποτέλεσμα να έρθει το σκορ σε τόσο ψηλό νούμερο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Αστέρα και με την ευκαιρία τα συλλυπητήρια μου στον Σάββα Παντελίδη για το χαμό του πατέρα του».

Για το από που αντλεί κίνητρο η ομάδα του και παίζει:
«Είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή μας γιατί γνωρίζετε ότι κάποιοι παίκτες ζήτησαν να φύγουν, κάποιοι έλυσαν τα συμβόλαια τους. Γενικώς η ομάδα είναι σε μια δύσκολη φάση το να μπορέσει να πείσει τους παίκτες να κατέβουν πολλές φορές ακόμα και για προπόνηση, όταν η κατάσταση είναι αυτή.

Κίνητρο και κάποιες ευκαιρίες θα προσπαθήσουμε να δώσουμε σε κάποια νεαρά παιδιά για να μπορέσουμε να δούμε αν μπορεί η ομάδα να βασιστεί σε κάποιους παίκτες την καινούργια χρονιά. Φυσικά το ρόστερ θα είναι τελείως διαφορετικό. Πρέπει κάποιοι παίκτες να πάρουν κάποιες συμμετοχές που δεν είχαν κατά τη διάρκεια. Το καλύτερο κίνητρο' γι' αυτούς είναι αυτό».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ