ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χατζηνικολάου: "Αν σκόραρε ο Δημούτσος θα ήταν αλλιώς τα πράγματα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, στη συνέντευξη Τύπου με τον Παναιτωλικό στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία που είχε ο Δημούτσος και θα άλλαζε την εικόνα της αναμέτρησης.

Δυο πράγματα ήταν αυτά που στοίχισαν στον Πλατανιά στο ματς με τον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικός της ομάδας των Χανίων.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου σημείωσε ότι αν ο Δημούτσος είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι θα είχε πάρει διαφορετική τροπή ενώ στάθηκε στις αναγκαστικές αλλαγές που έκανε και ιδίως σε αυτή του Πλιάτσικα με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Ο Χατζηνινολάου είπε:

«Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Κλείναμε τους χώρους των παικτών του Παναιτωλικού. Ήρθε ένα γρήγορο γκολ από την πλευρά του Παναιτωλικού, παρ΄όλα αυτά είχαμε καλή ισορροπία σε όλες τις γραμμές μας.

Βγήκαμε με δυο – τρεις αντεπιθέσεις. Η μία ήταν πάρα πολύ κλασσική ευκαιρία και αν γινόταν γκολ θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Δυστυχώς αναγκαστήκαμε να κάνουμε την αλλαγή με τον Πλιάτσικα γιατί είχε κάποιο πρόβλημα. Το ίδιο και οι άλλες δύο αλλαγές ήταν αναγκαστικές, με αποτέλεσμα να αποσυντονιστούμε και να χάσουμε την ισορροπία στις γραμμές.

Ο Παναιτωλικός είχε και τον χώρο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και όταν έγινε και το δεύτερο γκολ, τελείωσε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και στον Τραϊανό».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ