ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Το "παλεύει" για Αναστασιάδη ο Πλατανιάς

Το "παλεύει" για Αναστασιάδη ο Πλατανιάς
Αναστασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διακαής πόθος του Πλατανιά για τη θέση του προπονητή είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, με τον οποίο έγιναν επαφές ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Ξεκαθαρίζουν όλα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Άμεσα θέλει να κλείσει το θέμα του προπονητή ο Πλατανιάς. Η διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των Εθνικών ομάδων δίνει την ευκαιρία στους Χανιώτες να προσλάβουν τον διάδοχο του Γιώργου Παράσχου, δίχως να υπάρχει άμεσα αγωνιστική υποχρέωση στο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση έκανε την Τετάρτη (8/11) επαφή με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή. Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει ο 64χρονος προπονητής, ο οποίος αν τελικά πει το "ναι", θα εργαστεί ξανά στην ομάδα των Χανίων, όπως είχε κάνει το 2012-2013 και το 2013-2014.

Οι σχέσεις του Μακεδόνα τεχνικού με τους διοικούντες τον Πλατανιά είναι εξαιρετικές και μένει να φανεί εάν προχωρήσει το deal ή όχι. Ο Αναστασιάδης δούλεψε τελευταία φορά την περασμένη σεζόν στην ΑΕΛ, σε 8 παιχνίδια. Το 2012-2013 με τον Πλατανιά σε 25 ματς είχε απολογισμό 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 12 ήττες.

Το 2013-2014 σε 10 παιχνίδια μέτρησε 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ