ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Το Goalkeeper Camp του Πλατανιά

Το Goalkeeper Camp του Πλατανιά
Μπερνεάνου

Στο προπονητικό κέντρο του Πλατανιά από 17-25 θα πραγματοποιηθεί το εφετινό "FC Platanias Goalkeeper Camp". Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το Σάββατο (17/6) ξεκινά στα Χανιά, στο Μάλεμε, το εφετινό "FC Platanias Goalkeeper Camp". Προ ημερών πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου, με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Μανώλη Βαϊδάκη, να επισημαίνει:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς διοργανώνει το πρώτο Goalkeeper Camp. Η πρωτοβουλία αυτή ενεργοποιήθηκε για να δώσει την ευκαιρία σε κάθε ηλικία να προπονηθεί υπό τις οδηγίες καταξιωμένων προπονητών και να προωθήσει νέους τερματοφύλακες, χωρίς να απαιτείται χρηματικό κόστος για την συμμετοχή των αθλητών. Ελπίζουμε ότι για τους συμμετέχοντες αυτή η εμπειρία να είναι μοναδική.

Οι επαγγελματίες προπονητές όπως και οι ειδικοί στον χώρο που διαθέτει η ομάδα στο δυναμικό της θα βρίσκονται στο Goalkeeper Camp και σε αυτές τις οκτώ ημέρες διάρκειας του camp, θα προσπαθήσουμε να εφοδιάσουμε τους αθλητές με εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα καριέρα τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για την βοήθεια στην οργάνωση αυτής της δραστηριότητας και ελπίζουμε ότι στα επόμενα χρόνια θα υπάρξει και συνέχεια".

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Πλατανιάς, Γιώργος Μπερνεάνου, ανέφερε: " Το Goalkeeper Camp έχει προγραμματιστεί από τις 17-06-2017 ως και 25-06-2017. Καθημερινά θα πραγματοποιείται μια διαφορετική ενότητα στην προπόνηση και στην εκπαίδευση των αθλητών. Σκοπός του camp είναι οι αυριανοί αθλητές και κυρίως οι τερματοφύλακες που θα πάρουν μέρος να εφοδιαστούν με τα στοιχεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν στους δικούς τους προσωπικούς στόχους.

Θα υπάρξουν ομιλητές από τον χώρο του αθλητισμού. Μεταξύ άλλων θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής ομάδας, Φάνης Κατεργιαννάκης και η φυσιοθεραπεύτρια του Πλατανιά, Κατερίνα Κοκολογιάννη, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βάλουν τους αθλητές στο κλίμα και στις απαιτήσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στο τι χρειάζεται προκειμένου να γίνει κάποιος σωστός επαγγελματίας".

Όπως σημείωσε η ΠΑΕ: "Οι εγγραφές για το«FC Platanias Goalkeeper Camp 2017», που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 25 Ιουνίου 2017 στο Μάλεμε, έχουν ήδη ξεκινήσει και όσοι τερματοφύλακες ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν θέση μέσω e-mail στη διεύθυνση[email protected]και στον υπεύθυνο προπονητή του campκ. Γιώργο Μπερνεάνου.

Επίσης για πληροφορίες ή εγγραφή στο«FC Platanias Goalkeeper Camp 2017»μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6993-429962. Η συμμετοχή στο«FC Platanias Goalkeeper Camp 2017»είναιΔΩΡΕΑΝ. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, ενώ οι συμμετέχοντες εκτός Χανίων οφείλουν να φροντίσουν εγκαίρως οι ίδιοι για την μετάβασή τους, καθώς και τη διαμονή τους".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ