ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τεσσάρα με Κισσαμικό ο Πλατανιάς πριν τον Παναθηναϊκό

Τεσσάρα με Κισσαμικό ο Πλατανιάς πριν τον Παναθηναϊκό
Πλατανιάς

Με 4-0 νίκησε τον Κισσαμικό ο Πλατανιάς στο φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των δυο ομάδων. Ποιοι ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Με σκορ 4-0 νίκησε ο Πλατανιάς τον Κισσαμικό σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας στα Περιβόλια ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για την Super League.

Τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου και αυτοί ήταν οι Παπανικολάου, Μπούντνικ, Ντεβέσα και Σκουλουδάκης.

Στο α' ημίχρονο έπαιξαν οι: Ομπερχάουζερ, Καρυπίδης, Πριντέτα, Πλιάτσικας, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Γκρζέλτσακ, Παπανικολάου, Κοροβέσης.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κοκκαλάς, Γιορέντε, Πριντέτα, Στάμου, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Κρος, Ντεβέσα, Μπούντνικ, Ενσικουλού, Κοροβέσης.

Αλλαγές οι Σκουλουδάκης, Ουές και Σινγκ στις θέσεις των Πλιάτσικα, Κοροβέση και Στανισάβλιεβιτς. Ο Πλατανιάς να θυμίσουμε πως υποδέχεται την άλλη Κυριακή (20/8, 21:30) τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ