ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τάτσης: "Η Ελλάδα θαύμασε αυτά τα δύο παιχνίδια"

SUPERLEAGUE / ΜΠΑΡΑΖ / ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΜΠΑΡΑΖ / ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης, αναφέρθηκε στη σημασία της κόντρας με τον ΟΦΗ, ενώ χαρακτήρισε τα δυο παιχνίδια ως διαφήμιση για την Κρήτη.

Ο Πλατανιάς ηττήθηκε 3-2 από τον ΟΦΗ με γκολ του Ναμπί στο 95' και δεν κατάφερε να ανέβει στη Super League 1, παρά την τεράστια προσπάθειά του. Παρ' όλα αυτά, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον συγκλονιστικό αγώνα μπαράζ στο Γεντί Κουλέ, εξέφρασε την ικανοποίηση και την υπερηφάνεια για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο Γιάννης Τάτσης ανέφερε: "Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αυτήν την διακύμανση του σκορ και με το τελευταίο γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Σαν προπονητής αυτό που αισθάνομαι αυτήν την στιγμή είναι μεγάλη περηφάνια και μια πίκρα για το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Περηφάνια για την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, έχω αναφερθεί και στο παρελθόν. Όμως είμαι υπερήφανος για εδώ που φτάσαμε και για αυτό που δείξαμε.

Όλη η Ελλάδα θαύμασε την ομάδα που φτιάξαμε. Προσπαθήσαμε και στα δύο παιχνίδια να είμαστε επιθετικοί, να πιέσουμε ψηλά τον ΟΦΗ, να κλέψουμε μπάλες και μόλις τις πάρουμε να παίξουμε ελεύθερα. Το κάναμε και στα δύο παιχνίδια, ο ΟΦΗ πήρε ένα ψυχολογικό προβάδισμα με το 1-0, το θετικό είναι ότι δεν το βάλαμε κάτω, γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι είχε δρόμο και το αποδείξαμε στην πορεία του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή εικόνα, προηγήθηκε πάλι ο ΟΦΗ, συνεχίσαμε. Στο τέλος, μας μένει η πίκρα για το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ήταν δύο αγώνες διαφήμιση για το κρητικό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα θαύμασε αυτά τα δύο παιχνίδια".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ