ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στα Χανιά για τον Πλατανιά ο Ουκρανός Μπούντνικ

Στα Χανιά για τον Πλατανιά ο Ουκρανός Μπούντνικ
Μπούντνικ

Στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά βρίσκεται ο Ουκρανός επιθετικός, Εβγκέν Μπούντνικ. Ο 27χρονος στράικερ θα περάσει από εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει. (VIDEO)

Στην απόκτηση του Εβγκέν Μπούντνικ προχωρά ο Πλατανιάς. Ο 27χρονος Ουκρανός στράικερ (είναι γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου 1990) βρίσκεται στα Χανιά, θα περάσει από εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κανένα απρόοπτο, θα υπογράψει στην ομάδα της Κρήτης.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας, στην Kapfenberger SV, με την οποία σε 21 παιχνίδια σημείωσε 4 γκολ και 3 ασίστ. Στο πρώτο μισό ήταν στην Ο Μπούντνικ έχει παίξει δύο φορές με την Κ21 της Ουκρανίας, έχει ύψος 1.88 και στο παρελθόν έχει περάσει και από Metalist Kharkiv II, Arsenal Kharkiv Κ17, Vorskla, Slovan Liberec, PFK Stal Kamyanske και Dinamo Minsk.

Το 2011-2012 ο Μπούντνικ έπαιξε στο Europa League με τη Μέταλιστ, το 2013-2014 με την Σλόβαν Λίμπερετς, ενώ το πρώτο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη Dinamo Minsk έπαιξε στο Europa σε δύο ματς.

Photo credits: ksv1919.at

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ