ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Σε δύσκολη θέση ο Παράσχος στον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Παράσχος EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του ο Πλατανιάς έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην ομάδα των Χανίων.

Από το τέλος της σεζόν 2014-15 όταν και ανέλαβε τις τύχες του Πλατανιά ποτέ ξανά ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει βρεθεί σε τόσο δύσκολη θέση όσο η σημερινή μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες (πέντε αν συμπεριλάβουμε και το Κύπελλο) για την ομάδα των Χανίων.

Ο 65χρονος τεχνικός είδε την ομάδα του να χάνει και πάλι στη Λαμία και να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι λογικό να μην αισθάνεται τόσο σίγουρη τη θέση του στον πάγκο της ομάδας των Χανίων.

Ακόμα βέβαια δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση και επίσης είναι και θέμα του ίδιου του έμπειρου προπονητή το τι θα θελήσει να κάνει, καθώς έχει "κουμπώσει" αρκετά καλά στον Πλατανιά τα τελευταία χρόνια.

Αυτό άλλωστε είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η διοίκηση της ομάδας και δεν έχει προβεί σε κάποια απόφαση εν θερμό γνωρίζοντας ότι ίσως δεν υπάρχει καλύτερος διαθέσιμος προπονητής αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Βέβαια στο πρόγραμμα του Πλατανιά υπάρχει ένα ακόμα δύσκολο ματς, αυτό με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και εν συνεχεία έρχεται η διακοπή και αμέσως μετά το ματς με τον Αστέρα στα Χανιά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ