ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ρόκα: "Ο Πλατανιάς δεν έχει πει την τελευταία του λέξη"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Μανουέλ Ρόκα, έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα των Χανίων δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Ο Πλατανιάς ηττήθηκε (2-0) από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ελπίδες πρόκρισης, η ομάδα των Χανίων δεν διατηρούσε. Ο Ισπανός τεχνικός, Μανουέλ Ρόκα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες που αγωνίστηκαν κι επανέλαβε ότι η ομάδα του δεν έχει πει την τελευταία της λέξη στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

"Σήμερα ήταν ένα ματς που είχαμε και το μυαλό μας στην Ξάνθη. Είναι φυσιολογικό. Παρόλα αυτά, σίγουρα με αυτή την ενδεκάδα νομίζει κάποιος ότι δεν ήθελα να παίξω το ματς ή ότι θα δεχτούμε πολλά γκολ.

Τα παιδιά όμως δουλεύουν κάθε μέρα μαζί μας, θα μας δώσουν ψυχή και δεν παρατάμε τίποτα. Μέχρι και στο Κύπελλο πάντοτε πρέπει να κυνηγάμε τα καλά αποτελέσματα, να νιώθουμε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είπαμε να είμαστε οργανωμένοι και να πάμε στο πρώτο ημίχρονο να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι καταπληκτικό σε αυτό το κομμάτι.

Στο πρώτο 45λεπτο προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στην επανάληψη αλλάξαμε κάποιους παίκτες και τους προστατεύσαμε ενόψει Ξάνθης. Είμαι ευχαριστημένος από παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί ποτέ στην μεγάλη κατηγορία.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, ήταν ένα πολύ καλό ματς για να δείξουμε ότι δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη ως Πλατανιάς. Αυτό είναι το επίπεδο που πρέπει να κρατάμε πάντοτε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ