Ρόκα: "Καλύτερος από εμάς ο Παναθηναϊκός, δεν ήταν τα δυο πέναλτι"

Ρόκα: "Καλύτερος από εμάς ο Παναθηναϊκός, δεν ήταν τα δυο πέναλτι"

Ο Ρόκα παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στο ματς με τον Πλατανιά αλλά όπως είπε τον ενημέρωσαν πως τα δυο πέναλτι δεν ήταν.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να πάρει έναν βαθμό από το ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έπαιξε καλά όπως τόνισε στις δηλώσεις του και ο Ρόκα ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στο τριφύλλι για την εμφάνιση του.

Ο Ισπανός όμως στάθηκε και στα δυο πέναλτι λέγοντας πως το δεύτερο δεν ήταν και πως στο πρώτο είχε προηγηθεί χέρι. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και συγχαρητήρια για την εμφάνιση γιατί ήταν πολύ καλύτερος από μας στην κυκλοφορία και στις φάσεις. Το λένε και τα στατιστικά και γι' αυτό κέρδισε δίκαια. Παρ' όλα αυτά, άκουσα ότι και τα δύο πέναλτι δεν ήταν, ειδικότερα το τελευταίο ενώ στο πρώτο προηγήθηκε χέρι από τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Αυτό δεν μπορεί να σβήσει την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός.

Εμείς, σε άλλα παιχνίδια παίξαμε πολύ καλύτερα, όπου κρατούσαμε τη μπάλα και δημιουργούσαμε φάσεις. Σε αυτό το ματς είχαμε σκοπό να παίξουμε και να μην στηριχθούμε μόνο στην κόντρα επίθεση, αλλά η πρώτη μας έγνοια ήταν να μη δεχτούμε πρώτοι γκολ, να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και από εκεί και πέρα να κερδίσουμε έτσι κάποιο βαθμό".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24