ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ρήξη χιαστού ο Γιακουμάκης

Ρήξη χιαστού ο Γιακουμάκης
INTIME SPORTS

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Πλατανιά, καθώς ο 20χρονος επιθετικός, Γιώργος Γιακουμάκης, υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο 20χρονος επιθετικός του Πλατανιά, Γιώργος Γιακουμάκης, υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση με τη Βέροια, για την 11η αγωνιστική της Super League, και θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Απίστευτη ατυχία για τον Έλληνα επιθετικό, έναν από τους πιο ταλαντούχους στη θέση και την ηλικία του στο πρωτάθλημα της Super League. Άλλωστε το μαρτυρούν οι 10 συμμετοχές του με τους "ερυθρόλευκους" και τα 2 του γκολ.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα στερηθεί μόνο τις υπηρεσίες του Γιώργου Γιακουμάκη. Εκτός δράσης για 10 περίπου ημέρες θα μείνει και ο Όγκνιεν Γκινιάτιτς, ο οποίος υπεβλήθη σε μαγνητική και διαγνώστηκε με διάστρεμμα στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει και πριν από ένα μήνα.

Πλέον το βλέμμα τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών του Πλατανιά στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ