ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προώθησε δυο νεαρούς ο Πλατανιάς

Προώθησε δυο νεαρούς ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς έκανε επαγγελματίες δυο παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας έχοντας δει ότι έχουν τα φόντα να βοηθήσουν την ομάδα των Χανίων.

Επαγγελματικό συμβόλαιο σε δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία του Πλατανιά έδωσε η ομάδα των Χανίων καθώς πήρε την απόφαση να προωθήσει στην πρώτη ομάδα τους Ουές Αμπτούλ Ραχμάτ και τον Αμπνέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο οι οποίοι είναι γεννημένοι το 1998 και 1997 αντίστοιχα.

Ο Ουές μάλιστα είναι ένα παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και ο οποίος στο παρελθόν είχε δοκιμαστεί στις ακαδημίες της Φούλαμ και της ΚΠΡ ενώ είχε παίξει για δυο χρόνια στην Μπρένφορντ. Τόπος καταγωγής του είναι η Συρία, από Σύριους γονείς αλλά έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Από την άλλη, ο Σάαντο έχει καταγωγή από την Παλαιστίνη, με την μητέρα του να είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του Παλαιστίνιος. Η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του στόπερ.

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων στο πλαίσιο της ανάδειξης και της προώθησης των παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους παίκτες της ομάδας Νέων, Ουές Αμπτούλ Ραχμάτ (14/06/1998) και Αμπνέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο (23/11/97)".

Προώθησε δυο νεαρούς ο Πλατανιάς
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ