ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πρόστιμο στον Κουλιμπαλί από τον Πλατανιά

Πρόστιμο στον Κουλιμπαλί από τον Πλατανιά
Καλλονή, Πλατανιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί καθυστέρησε να επιστρέψει στα Χανιά και θα τιμηρωθεί με πρόστιμο από τη διοίκηση του Πλατανιά. Δυσαρέσκεια στην ομάδα της Κρήτης για τη διαιτησία του Ευαγγέλου στον αγώνα με την Καλλονή.

Με σημαντικές απουσίες παρατάχθηκε το περασμένο Σάββατο (27/2) στη Λέσβο ο Πλατανιάς, στον αγώνα με την Καλλονή. Μια εξ αυτών ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο δεξιός μπακ από το Μάλι βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του, η οποία την ώρα του αγώνα με τον Παναιτωλικό έφερνε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι.

Όμως καθυστέρησε να επιστρέψει στα Χανιά και η ΠΑΕ, βάσει κανονισμού, θα του επιβάλει πρόστιμο. "Κατανοούμε τους λόγους για τους οποίους απουσίαζε, που ήταν αρκετά σοβαροί, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται πρόστιμο. Αυτό λέει ο κανονισμός" λένε οι άνθρωποι του Πλατανιά.

Στην ομάδα της Κρήτης, από εκεί και πέρα, είναι δυσαρεστημένοι με τη διαιτησία του Άγγελου Ευαγγέλου στην ήττα (2-1) από την Καλλονή. Καταλογίζουν στον ρέφερι από τον σύνδεσμο Αθηνών ότι αδίκως έκοψε για οφσάιντ Ράμος και Μιλούνοβιτς, ότι δεν έπρεπε να γυρίσει πίσω τη φάση κατά την οποία Γουνδουλάκης έβγαινε μόνος μπροστά (δεν άφησε δηλαδή το πλεονέκτημα) και κυρίως για τη φάση του Ντίνα στο 79, όπου "έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι".

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ