ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πλήγμα με Ντίνα στον Πλατανιά

Πλήγμα με Ντίνα στον Πλατανιά
Ντίνας INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Ντίνας τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει τα δυο επόμενα παιχνίδια του Πλατανιά στο πρωτάθλημα. Περιμένουν... μεταμέλεια από τον Ολιμπά.

"Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος", λέει η παροιμία που ταιριάζει κουτί στον Πλατανιά. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (μαζί με τον Πανθρακικό) και αντιμετωπίζουν σοβαρό επιθετικό πρόβλημα με μόλις τρία γκολ ενεργητικό μετά από έξι αγωνιστικές.

Έτσι, το μόνο που δεν ήθελε να ακούσει ο Γιώργος Παράσχος είναι έναν τραυματισμό στην μεσοεπιθετική γραμμή. Δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, ο Θανάσης Ντίνας υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον είκοσι μέρες!

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Πανθρακικό εντός (17/10) και Παναιτωλικός εκτός (24/10), ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου μήπως προλάβει την αναμέτρηση με την Καλλονή για την 9η αγωνιστική στο τέλος του μήνα (31/10).

Τέλος όσον αφορά την περίπτωση του Κέβιν Ολιμπά, στον Πλατανιά περιμένουν ο έμπειρος άσος να δείξει μεταμέλεια, κάτι που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ