ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πλατανιάς στους παίκτες: "Ξέρετε την αλήθεια, πείτε τη"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Γιορέντε, Πλατανιάς EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πλατανιάς ξεκαθάρισε στα μέλη της που θα κατέθεταν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων για το ματς με τον Ολυμπιακό πως "γνωρίζετε την αλήθεια. Πηγαίνετε και πείτε τη...". Δεν καταθέτει ο πρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης.

Κλιμάκιο της αθλητικής βίας βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (2/5) στα Χανιά και παίρνει κατάθεση από όλα τα μέλη της ΠΑΕ Πλατανιάς που είχαν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", την 1η Απριλίου.

Η γραμμή της διοίκησης προς τα μέλη της ήταν σαφής: "Γνωρίζετε την αλήθεια. Πηγαίνετε και πείτε τη...". Την Τρίτη (2/5) κατέθεσε όλο το προπονητικό επιτελείο. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη (3/5) ή ακόμα και την Πέμπτη (4/5).

Δεν θα καταθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης, ο οποίος δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα. Αυτή η κατάσταση δεδομένα έχει επηρεάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα (οι Χανιώτες τερμάτισαν στην 7η θέση).

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε ότι η αποστολή της προπηλακίστηκε στο Φάληρο και έκανε λόγο για κλίμα εφοβισμού. Ο ποδοσφαιριστής της Χρήστος Καρυπίδης υποστήριξε ότι στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν " πρωτοφανή πράγματα", ενώ υπήρξαν και παίκτες, όπως ο Μανούσος και ο Μπανανά, που δεν είχαν την ίδια άποψη.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, που δεδομένα αποχωρεί από τον Πλατανιά, προχώρησε σε ένορκη κατάθεση στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, περί επίθεσης στο "Γ. Καραϊσκάκης", με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει ότι η κίνησή του αυτή ήταν " καθ' υπόδειξη του ΠΑΟΚ", παραθέτοντας μάλιστα ηχητικό ντοκουμέντο από συνέντευξη του παίκτη στις 20 Απριλίου, όπου ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνιζε: " δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα εγώ για να πω τι έχει γίνει ακριβώς. Εγώ δεν μπήκα έκατσα στο ημίχρονο μέσα στο γήπεδο, γι’ αυτό δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει".

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στους Πειραιώτες με ανακοίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι " η ομερτά που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να επιβάλουν έσπασε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ