ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πήρε Στόιτσεφ ο Πλατανιάς

Πήρε Στόιτσεφ ο Πλατανιάς
Στόιτσεφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πλατανιάς είναι η τρίτη ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί στη χώρα μας ο Μίλος Στόιτσεφ. Ο 30χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και ανακοινώνεται από τους Χανιώτες.

Στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίλος Στόιτσεφ. Ο 30χρονος Σέρβος ακραίος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου, έδωσε τα χέρια με τους Χανιώτες, στους οποίους θα παίξει την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Στόιτσεφ έπαιζε το τελευταίο εξάμηνο στη Βέροια, ως δανεικός από τον Ατρόμητο. Με την ομάδα της Ημαθίας έκανε 12 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ. Στους "κυανόλευκους" έπαιξε το 2015-2016 (31 συμμετοχές, 3 γκολ), ενώ το πρώτο μισό του 2016-2017 έπαιξε σε 9 ματς.

Ο Ατρόμητος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την παραχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μίλος Στόιτσεφ στην ΠΑΕ Πλατανιάς. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και τον επαγγελματισμό που επέδειξε. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Αργότερα την Πέμπτη (31/8) ο Πλατανιάς ανακοίνωσε και αυτός την απόκτηση του Στόιτσεφ: "Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του Μίλος Στόιτσεφ. Ο 31χρονος (19/1/87) Σέρβος μέσος συμφώνησε με την ομάδα μας για συμβόλαιο ενός έτους. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων καλωσορίζει τον Μίλος Στόιτσεφ στην οικογένειά της".

Πήρε Στόιτσεφ ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ινδός Σινγκ για τρία χρόνια στον Πλατανιά
Λύνει το συμβόλαιό του στον Ατρόμητο ο Πλατέλλας

Παρακολοθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ