ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Τι να πω για το ματς ρε παιδιά;"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Παράσχος EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος ήταν απογοητευμένος από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου και δεν είχε όρεξη να σχολιάσει τον αγώνα του Πλατανιά με την ΑΕΚ, παρά αναφέρθηκε στην πλακέτα που του χάρισε η Ένωση.

Καμία διάθεση δεν είχε ο Γιώργος Παράσχος να πει πολλά πράγματα για το ματς της ομάδας του με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του Πλατανιά ήταν δυσαρεστημένος με τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου και αρκέστηκε να αναφέρει τα εξής στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 3-0 στο ΟΑΚΑ:

"Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την πολύ μεγάλη τιμή που μου έκανε, για να μου δώσει αυτή την πλακέτα, πραγματικά ήταν κάτι το συγκινητικό και κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα, να μπορούν να τιμάνε έναν προπονητή μιας άλλης ομάδας. Πραγματικά αυτή η πλακέτα με έχει "σημαδέψει" και θα την έχω εφ’ όρου ζωής να τη θυμάμαι.

Για το παιχνίδι τι να σας πω ρε παιδιά; Το παιχνίδι τελείωσε στο 12ο λεπτό, από τη στιγμή που έγινε το πέναλτι και η αποβολή του παίκτη μας τελείωσαν όλα. Δεν θέλω να πω τίποτε παραπάνω για το παιχνίδι, απλώς να πω καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα αυτό που κοιτάξαμε ήταν να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το σκορ".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ