ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Τα πράγματα έγιναν εύκολα μετά το δεύτερο πέναλτι"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την πρόκριση του Πλατανιά στα προημιτελικά του Κυπέλλου, "έπλεξε" το εγκώμιο του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στη διαιτησία του Ιωάννη Δελφάκη.

Ο Πλατανιάς, μπορεί να χρειάστηκε την ημίωρη παράταση, αλλά τελικά επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος τόνισε: "Καταρχήν είναι κρίμα για δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο να παίζουν σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα, μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες. Το παράπονό μου είναι ότι μετά το πέναλτι και την αποβολή του Μπέριου, για εμάς έπεσαν οι ασφάλειες. Τα Γιάννενα με 10 παίκτες βγάλανε ψυχή, πήγαιναν πρώτοι οι παίκτες τους στην μπάλα, δεχτήκαμε το γκολ και κινδυνεύσαμε και να χάσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα Γιάννενα, γιατί το διεκδίκησαν επί ίσοις όροις, παρά το διάστημα που έπαιζαν με 10 παίκτες.

Τα πράγματα έγιναν εύκολα μετά το δεύτερο πέναλτι στο οποίο ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Η επιπλέον κόπωση δεν μας βοηθάει, γιατί σήμερα βγάλαμε πολλά προβλήματα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ. Νομίζω δίκαια προκρινόμαστε. Ίσως μετά τις πολλές ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ματς να μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί από τότε. Αξίζουν όμως συγχαρητήρια και στον ΠΑΣ. Δεν θέλω να πω κάτι για τις αποφάσεις του διαιτητή, εσείς τα βλέπετε 2-3 φορές στα βίντεο. Ήταν και τα δύο πέναλτι κανονικά νομίζω, η κόκκινη δίκαιη, τι να σχολιάσω; Κάποια φάουλ ίσως να αδίκησε και τις δύο ομάδες".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόκριση μέσω παράτασης για τον Πλατανιά, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ