ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Όταν δέχεσαι γκολ στο 90'..."

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε στη Λιβαδειά στο 57ο λεπτό, αλλά έφυγε με ένα βαθμό από την πόλη της Βοιωτίας, καθώς ο Μητρόπουλος ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό στο 90ό λεπτό. Σε αυτό στάθηκε και ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των αντιπάλων στις στημένες φάσεις.

"Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, μία νίκη στο 90', σίγουρα μετά από αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, έχεις μία στεναχώρια.

Νομίζω ότι ο Λεβαδειακός έχει αποκτήσει στα στημένα μια τεράστια δύναμη. Έχει πολύ ψηλά κορμιά και πραγματικά είναι επικίνδυνος, όπως τον είχαμε δει και στα δύο παιχνίδια, γι' αυτό και επιδιώξαμε να τους κρατήσουμε όσο το δυνατόν γινόταν μακριά από την περιοχή μας. Δυστυχώς μετά το γκολ, δεχτήκαμε πάρα πολλά φάουλ.

Μπήκαμε στην περιοχή γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά μέσα από τα στημένα κι έτσι κάποιες φορές κινδυνέψαμε. Οργανωμένα δεν μπορώ να πω ότι κινδυνέψαμε, αλλά αυτό έγινε μέσα από τις αναμπουμπούλες που δημιουργήθηκαν μέσα από τα στημένα. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπορώ να πω ότι είχε ποιότητα. Είχε δύναμη, πάθος, αλλά ποιοτικά ήταν πάρα πολύ μέτριο. Εύχομαι στον Λεβαδειακό καλή συνέχεια", υποστήριξε ο Γιώργος Παράσχος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ