ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό"

Παράσχος: "Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Στο χρονικό σημείο που πέτυχε το γκολ ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει για αρκετά καλή εικόνα των φιλοξενούμενων.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του και αν δεν δεχόταν το γκολ στην λήξη του πρώτου μέρους τότε θα μπορούσε να φύγει με κάτι καλύτερο από την Λεωφόρο σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο και τα όσα δήλωσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά:

"Για ακόμα μια αγωνιστική δεν μπορέσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, ήρθαμε στη Λεωφόρο να παίξουμε στα ίσια το ματς. Απ τη μία καλές εμφανίσεις, απ’ την άλλη μας λείπουν οι βαθμοί. Και κατοχή μπάλας είχαμε, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε οργανωμένες επιθέσεις. Στο 45 το γκολ ήταν σε κρίσιμο σημείο, αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με 0-0 στο ίσως είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο.

Ρισκάραμε στο 2ο, προσπαθήσαμε πολύ αλλά το γκολ είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Συνεχίσαμε να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και τουλάχιστον να μην χάσουμε την καλή ψυχολογία που έχουμε".

Για το γκολ που δεν βάζει η ομάδα του:
"Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα. Όσους είχαμε στην επίθεση τους δοκιμάσαμε, είναι ατυχία αλλά και ανικανότητα σε πολλά σημεία του παιχνιδιού την οποία και πληρώνουμε".

Για τον Παναθηναϊκό:
"Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άσχημο υλικό, αλλά πάρα πολύ καλό. Τα παιχνίδια της Ευρώπης στοίχισαν και ψυχολογικά επιβάρυναν την ομάδα. Έχει πολλές λύσεις, μπορεί να παίξει μπάλα και καλό ποδόσφαιρο, αλλά έμεινε έξω από Ευρώπη και την επιβαρύνει αυτό, αλλά σαν ομάδα τον πιστεύω πολύ τον Παναθηναϊκό και μπορεί να κάνει πράγματα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ