ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Ας μείνουμε στην κατηγορία και βλέπουμε"

Παράσχος: "Ας μείνουμε στην κατηγορία και βλέπουμε"
Παράσχος INTIME SPORTS

Ούτε καν σκέφτονται στον Πλατανιά το ενδεχόμενο των play off. "Ας ξεκαθαρίσουμε εμείς την παραμονή μας σχεδόν από τον α’ γύρο και βλέπουμε" ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος μετά τη νίκη (2-0) σε βάρος της Ξάνθης.

Ο Πλατανιάς πέρασε "αέρα" από την Ξάνθη, επικρατώντας με 2-0 των ακριτών. Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Γιώργος Παράσχος, κράτησε χαμηλά τη μπάλα.

Είπε αρχικά: "Δεν κάνουμε όνειρα εμείς τώρα για πλέι οφ, κάτι το οποίο μας εμφανίστηκε ξαφνικά… Ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους κι από εκεί και πέρα ας δουλεύουμε με τον τρόπο που δουλεύουμε και θα δείξει η συνέχεια. Νομίζω ότι κάποιες ομάδες που είναι κάτω από την 5η θέση δεν θα έχουν αυτή την πορεία που έχουν τώρα, θα έχουν ένα διαφορετικό, ας πούμε, πρόσωπο. Ας ξεκαθαρίσουμε εμείς την παραμονή μας σχεδόν από τον α’ γύρο και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας"

Για το ματς με την Ξάνθη είπε: "Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι πραγματικά και στα 93 λεπτά και δεν επιτρέψαμε σε καμία στιγμή στον αντίπαλο να κινηθεί επικίνδυνα στην εστία μας. Γενικότερα πιστεύω ότι κοντρολάραμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του και ειδικότερα στο χώρο του κέντρου όπου είχαμε ηρεμία, μπορέσαμε και προχωρήσαμε τη μπάλα και βγάλαμε και πάρα πολύ καλές επιθέσεις.

Εάν δε στο α’ ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο ατομιστές και δεν θέλαμε να βάλουμε κάποια γκολ.. μόνοι μας -κάποιοι παίκτες ήταν υπερβολικοί- και πάσαραν στους συμπαίκτες τους θα μπορούσαμε από τότε να είχαμε ένα μεγαλύτερο σκορ. Εύχομαι στην Ξάνθη να βρει την ηρεμία και την παλιά της αίγλη, που πιστεύω ότι θα τη βρει γιατί είχε και πολλά προβλήματα με παίκτες, όπως είχαμε κι εμείς με δυο σημαντικές απουσίες. Εύχομαι στην Ξάνθη καλή συνέχεια και νομίζω ότι θα ξαναβρεί το δρόμο της".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ