ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Ανανέωσε ο Ζίβκοβιτς, λίρα εκατό για την Ξάνθη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Παράσχος EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε μετά την ήττα (1-0) του Πλατανιά από την Ξάνθη, ότι ο κίπερ των ακριτών, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους ακρίτες, μιλώντας για αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Μετά το τέλος του αγώνα στην Ξάνθη, στον οποίο ο Πλατανιάς έχασε 1-0, ο Γιώργος Παράσχος είπε: " Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε η Ξάνθη για τις 500 συμμετοχές και τον κόσμο για το χειροκρότημα".

Για το ματς πρόσθεσε: " Εγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και φαινόταν ότι όποιος θα έβαζε πρώτος γκολ θα είχε και τον πρώτο λόγο. Δυστυχώς από μια στημένη φάση η Ξάνθη σκόραρε πρώτη και όταν αυτή η ομάδα καταφέρνει να προηγηθεί είναι δύσκολο να την διασπάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πολλές προσπάθειες, είχαμε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν βάλαμε. Ισως πάντως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιη".

Για τον Ζίβκοβιτς: " Σίγουρα ο Ζίβκοβιτς είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ και η διπλή απόκρουση που έκανε, είναι κάτι που βλέπεις σπάνια. Εμαθα ότι ανανέωσε. Η Ξάνθη πέτυχε λίρα εκατό σε αυτή τη θέση".

Κατέληξε λέγοντας: " Εχουμε μπροστά μας δύο ματς εντός και ίσως μας δώσουν μια ώθηση, αν και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα".

**Πριν από την έναρξη του αγώνα η Ξάνθη, τίμησε τον Γιώργο Παράσχο για την πολύχρονη παρουσία στα γήπεδα της Super League. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Άρης Πιαλόγλου.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ