ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παίρνει Νίλι ο Πλατανιάς

Παίρνει Νίλι ο Πλατανιάς

Ο 23χρονος δεξιός μπακ, Νίλι, έλυσε αιφνιδίως το συμβόλαιό του με την Αλμπαθέτε κι έρχεται στην Ελλάδα για τον Πλατανιά σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Ούτε Γρίμα, Ούτε Μάτας τελικά στον Πλατανιά. Η αναζήτηση δεξιού μπακ στους "ερυθρόλευκους" των Χανίων κατέληξε στον 23χρονο Ισπανό, Νίλι.

Ο Φρανθίσκο Χοσέ Περδόμο Μπόρχες όπως έιναι το πλήρες όνομά του έλυσε την Τετάρτη (24/1) αιφνιδίως το συμβόλαιό του με την Αλμπαθέτε και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ έρχεται στην Ελλάδα για τον Πλατανιά.

O Νίλι, όπως είναι ευρέως γνωστός, γεννήθηκε στις 18 Φλεβάρη του 1994 στη Λας Πάλμας και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας των Κανάριων Νήσων.

Αρχικά για τη δεύτερη ομάδα και τη σεζόν 2015-2016 στην πρώτη ομάδα της "ουνιόν", συμπαίκτης με τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο. Την περυσινή σεζόν ήταν στην Μπαρτσελόνα (στη δεύτερη ομάδα) και στην αρχή της τρέχουσας αποκτήθηκε από την Αλμπαθέτε.

Φέτος είχε ένα γκολ (κόντρα στην πρώην του ομάδα, Μπαρτσελόνα Β', κατά σύμπτωση) σε εννιά συμμετοχές στη Segunda Division, ενώ αγωνίστηκε και στο Copa del Rey στον αποκλεισμό από την Οσασούνα.

Φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας των "μπλαουγκράνα" - υπό την τεχνική ηγεσία του Λουίς Ενρίκε - την 30ή Νοέμβρη του 2016, όταν και πήρε τη θέση του Σαμουέλ Ουμτιτί, στην ίδια ενδεκάδα με Ραφίνια (νυν Ίντερ), Αρντά Τουράν (νυν Μπασάκσεχιρ), Αλέις Βιδάλ, Λουκά Ντιν και Γιάσπερ Σίλεσεν.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ