ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΑΕ Πλατανιάς: "Δεν θα πάρουμε παίκτη για να πάρουμε"

ΠΑΕ Πλατανιάς: "Δεν θα πάρουμε παίκτη για να πάρουμε"
Ράμος, Πλατανιάς INTIME SPORTS

Απάντηση της ΠΑΕ Πλατανιάς στα μεταγραφικά σενάρια που την εμπλέκουν. "Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι με το υπάρχον ρόστερ" σχολιάζουν. Η αποστολή της ομάδας των Χανίων για το παιχνίδι της Κυριακής (29/11) με τη Βέροια στα Χανιά.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πλατανιά να εξετάζει παίκτες ενόψει Ιανουαρίου. Η ΠΑΕ, ωστόσο, πήρε θέση και ξεκαθάρισε: "Το ρόστερ που έχουμε μας ικανοποιεί πλήρως. Δεν θα πάρουμε παίκτες απλά για να πάρουμε. Όσα γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν έχουμε καμία ανάγκη για επιθετικό".

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με τη Βέροια, στα Χανιά, ολοκληρώθηκε. Μετά το τέλος της προπόνησης, που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και αρκετή δουλειά στις στημένες φάσεις, ο τεχνικός Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τζιλβάν, Ανγκούλο, Ντίνας, Γιακουμάκης. Εκτός έμειναν οι Ολιμπά, Μαχαμάτ, Τσιμόντζι, Τσουράκης και Πάγκαλος.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ