ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ουζουνίδης: "Τυχερός ο Παναθηναϊκός"

Ουζουνίδης: "Τυχερός ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως ο Πλατανιάς δικαιούταν τη νίκη, ενώ στάθηκε και στον τραυματισμό του σκόρερ Ναζλίδη

"Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ και να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός στην ουσία έκανε μόλις μια φάση και πέτυχε το γκολ. Όμως δεν πειράζει, συνεχίζουμε την προσπάθεια", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά και συνέχισε:

"Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Είναι πολύ άδικο για εμάς. Προηγηθήκαμε στο τέλος του α' ημιχρόνου, κάναμε ευκαιρίες για το 2-0 που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και προς το τέλος μοιραία δεχθήκαμε την ισοφάριση.

Είναι κρίμα κι άδικο για την προσπάθεια των παικτών το ότι δεν πήραμε τη νίκη σ' αυτό το ματς. Δεν κινδυνέψαμε πολλές φορές από τον Παναθηναϊκό, αλλά αντίθετα είχαμε εμείς την ευκαιρία να πετύχουμε το 2-0".

Για τον τραυματισμό του Ναζλίδη, είπε: "Είχε ένα χτύπημα στα πλευρά, του έγινε ένεση, αλλά δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει. Αλλάξαμε κάποια πράγματα μετά από αυτή την εξέλιξη. Βοήθησε ο Μοράλ με την είσοδό του, αλλά δεν ξέρω πόσο μας επηρεάσε η αλλαγή του Ναζλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε την κατοχή στον Παναθηναϊκό και ψάξαμε το δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση. Είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά στάθηκε τυχερός ο Παναθηναϊκός και πήρε τον βαθμό"

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ