ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ουζουνίδης: "Κλειδί για τη νίκη η δύναμη που είχαμε στο παιχνίδι"

Ουζουνίδης: "Κλειδί για τη νίκη η δύναμη που είχαμε στο παιχνίδι"

Η δύναμη, η οποία έλειπε από τα προηγούμενα ματς, ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για την πρώτη νίκη του Πλατανιά στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη,

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

«Ήταν μια πολύ σημαντική για εμάς, γιατί είχαμε μείνει αρκετά πίσω. Έχουμε παίξει πολύ καλύτερα παιχνίδια, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ευτυχώς συνεχίσαμε να είμαστε μαχητικοί, ακόμα και όταν ισοφάρισε ο Άρης, και κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Τους έχει ότι η ομάδα έχει δυνατότητες. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη».

Για το πώς είδε τον Άρη: «Ο Άρης αυτή τη στιγμή έχει αρκετή απειρία. Θέλει να έχει χώρο και να μην παίζει σε κλειστό γήπεδο».

Για τα όσα ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα για τον Βοσκάκη: «Δεν μας επηρέασε. Ξέραμε όμως ότι θα βρούμε έναν αντίπαλο, πιο ενωμένο, που θα τον δυνάμωνε αυτό που έγινε. Ο Άρης είχε σημαντικές απουσίες, αλλά και εμείς το ίδιο. Γενικά, ήμασταν έτοιμοι για το τι θα βρούμε μπροστά μας».

Για το «κλειδί» στη νίκη του Πλατανιά: «Είμαστε μια ομάδα με τεχνική και διάθεση. Αυτό που μας λείπει είναι η δύναμη μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα το είχαμε, όπως και διάθεση».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ