ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ομπερχάουζερ για τα γκολπόστ ο Πλατανιάς

Ομπερχάουζερ για τα γκολπόστ ο Πλατανιάς
Νταβίντ Ομπερχάουζερ

Ο Πλατανιάς εξετάζει την περίπτωση του Νταβίντ Ομπερχάουζερ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Διαβάστε ποιος είναι ο Γάλλος γκολκίπερ που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Χανιωτών. VIDEO

Κορυφώνονται οι επαφές του Πλατανιά για την απόκτηση τερματοφύλακα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα των Χανίων έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Νταβίντ Ομπερχάουζερ (αριστερά στη φωτ.), ο οποίος από τον Ιούλιο του 2014 ανήκε στη Μετς (ή Μες, όπως προφέρεται στα γαλλικά).

Είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου 1989 και έχει ύψος 1.87. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η ομάδα του έπαιζε στο Σαμπιονά, στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Ο 28χρονος αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με τη Γκινγκάμπ (2-2).

Έπαιξε και σε τρία παιχνίδια για το γαλλικό κύπελλο. Το συμβόλαιό του στη Μετς εκπνέει τώρα τον Ιούνιο και είναι ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα το επιθυμεί. Ο Ομπερχάουζερ έχει παίξει κατά το παρελθόν σε Αζαξιό και UTA Arad (Ρουμανία).

Με την Αζαξιό το 2012-2013 αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια στο Σαμπιονά, ενώ το 2014-2015 με τη Μετς έπαιξε σε τρία ματς. Το 2015-2016 στη δεύτερη κατηγορία κατέγραψε 11 συμμετοχές. Ο Πλατανιάς έχει ψηλά στη λίστα τον Γάλλο κίπερ και είναι πιθανό να κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του, εκτός και αν προτιμηθεί άλλη λύση στο τέλος.

Στο περασμένο πρωτάθλημα ο βασικός τερματοφύλακας του Πλατανιά ήταν ο Δημήτρης Σωτηρίου, ο οποίος διαπραγματεύτηκε για ανανέωση, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία. Υπενθυμίζεται ότι στο ρόστερ των Κρητικών βρίσκεται ο Αντώνης Κοκκαλάς, ο οποίος έπαιξε σε 5 αγώνες στη Super League 2016-2017.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ