ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ομπερχάουζερ: "Ακόμα πιο κοντά στα play offs"

Ομπερχάουζερ: "Ακόμα πιο κοντά στα play offs"

Ο Νταβίντ Ομπερχάουζερ μίλησε για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα με την έλευση του στον Πλατανιά και τόνισε ότι θέλει κάθε χρόνο να είναι καλύτερος όπως και η ομάδα των Χανίων.

Για τονΝταβίντ Ομπερχάουζερ, οΠλατανιάςαποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την καριέρα του. Ο 26χρονος Γάλλος γκολκίπερ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα τηςΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, για τoυς προσωπικούς του στόχους και παράλληλα για την επιιθυμία του να βοηθήσει την ομάδα μας, από την (ίσως) πιο κρίσιμη θέση στο ποδόσφαιρο αυτή του τερματοφύλακα, να πετύχει τους δικούς της.

- Νταβίντ, καλωσόρισες στον Πλατανιά. Έχοντας πλέον αρκετές μέρες δουλειάς στην ομάδα, ποια είναι η πρώτη εικόνα που έχεις σχηματίσει για αυτήν;
"Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ, διαπίστωσα ότι ο Πλατανιάς είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αυτό ακριβώς είναι που μας έκανε μεγάλη εντύπωση και μας άρεσε όταν ήρθα με τη γυναίκα μου. Είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Μια ομάδα που θα έχει την ίδια φιλοσοφία με τις προηγούμενες που έπαιξα, την Αζαξιό και τη Μετς. Υπάρχει τέλεια οργάνωση σε όλους τους τομείς και εννοείται πως η ποιότητα ζωή είναι εξαιρετική. Έχουμε τα πάντα για να ζήσουμε μια όμορφη χρονιά".

- Τι στόχο έχεις θέσει πλέον φορώντας τη φανέλα του Πλατανιά. Και όσον αφορά στην ομάδα, αλλά και προσωπικό;
"Είπα το “ναι” και υπέγραψα στον Πλατανιά, γιατί οι στόχοι την ομάδας ταιριάζουν με τους δικούς μου. Κάθε χρόνο θέλω να είμαι καλύτερος. Όπως κάνει και ο Πλατανιάς με την ανοδική του πορεία τα τελευταία χρόνια στην Super League. Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε 7η. Τώρα στόχος είναι να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στα play offs".

- Πως ήταν για σένα η πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων;
"Το πιο δύσκολο για μένα είναι η ζέστη και οι ώρες προπονήσεων, 7 το πρωί και 7 το απόγευμα που είναι τελείως διαφορετικές από ότι στην Γαλλία. Βέβαια, αυτό είναι κατανοητό, γιατί τέτοια εποχή στην Ελλάδα είναι αδύνατο να προπονηθείς άλλες ώρες, όπως το μεσημέρι για παράδειγμα.

Το επίπεδο στις προπονήσεις είναι πολύ καλό. Και είμαι σίγουρος ότι ο ρυθμός θα ανεβεί μέχρι να πάμε Βουλγαρία για να δουλέψουμε ακόμα πιο εντατικά εκεί. Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι για τη πρεμιέρα και να διατηρηθούμε στο καλύτερο επίπεδο όλο το πρωτάθλημα".

- Ποια υπόσχεση μπορείς να δώσεις στους φίλους της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα;
"Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους είναι ότι θα παλεύω όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Είμαι επίσης σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνει και όλη η ομάδα, για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή χρονιά".

- Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις, από το μέρος που θα ζήσεις τα επόμενα χρόνια;
"Η πόλη τον Χανίων είναι πανέμορφη. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω κάποια μέρη στη πρώτη μου επίσκεψη, όπως το παλιό λιμάνι. Επίσης, η κουζίνα είναι εξαιρετική. Η πολύ καλή ποιότητα ζωής μας βοηθά ώστε να είμαστε καλύτεροι στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις με την ομάδα».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ