ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Σελίν του Πλατανιά και ο επαναπατρισμός

Ο Σελίν του Πλατανιά και ο επαναπατρισμός
Πλατανιάς, Μενδρινός, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γεβγκέν Σελίν όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι, με την ολοκλήρωση της σεζόν, θα επιστρέψει στη Ντινάμο Κιέβου, όπου ανήκει. Σε καλό δρόμο οι επαφές για τις ανανεώσεις συμβολαίων στον Πλατανιά.

Βασικός είναι στον Πλατανιά ο Γεβγκέν Σελίν. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός έχει παίξει σε 26 παιχνίδια της ομάδας των Χανίων και έχει σημειώσει 1 γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε δανεικός από τη Ντινάμο Κιέβου, στην οποία ανήκει.

Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν τις καλές σχέσεις που διατηρούν με τη σπουδαία ουκρανική ομάδα, φέρνοντας στην Ελλάδα τον 27χρονο διεθνή σέντερ μπακ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με την ολοκλήρωση της σεζόν ο Σελίν θα επιστρέψει στη Ντινάμο Κιέβου.

Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους "ερυθρόλευκους" να επεκτείνουν τον δανεισμό του, καθώς πρόθεση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρεμπιπτόντως περνά εξαιρετικά στα Χανιά, είναι να γυρίσει στη χώρα του. Ο Πλατανιάς, πάντως, θα κάνει την προσπάθειά του.

Μέχρι το τέλος του μήνα, εξάλλου, η ΠΑΕ θα έχει προχωρήσει στην ανανέωση συμβολαίων παικτών που έχουν θέση βασικού στα εφετινά παιχνίδια. Πρόθεση είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός, κάτι που όλα δείχνουν ότι θα επιτευχθεί, μια και υπάρχει κοινή θέληση.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ