ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Κάργας αποχωρεί από τον Πλατανιά

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κάργας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Κάργας έκανε γεμάτη σεζόν στον Πλατανιά, έπαιξε σε 26 αγώνες της ομάδας των Χανίων, αλλά οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι αποχωρεί.

Και νέα αποχώρηση στα σκαριά στον Πλατανιά. Η ομάδα των Χανίων που δεδομένα θα προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες για να καλύψει τα κενά που έχουν παρατηρηθεί στο ρόστερ, μέσα στις επόμενες μέρες θα προβεί σε νέο "διαζύγιο".

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφέρει ότι ο Γιάννης Κάργας δεν θα συνεχίσει να παίζει στον Πλατανιά. Αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύεται και θα ψάξει για νέα ομάδα. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, βέβαια, προέρχεται από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και δεν θα δυσκολευτεί για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Κιλκισιώτης στόπερ έπαιξε σε 26 ματς των Κρητικών, τα 20 για τη Super League και τα έξι για το Κύπελλο. Τον Ιανουάριο του 2016 είχε υπογράψει για 2,5 χρόνια στον Πλατανιά, με καθεστώς συνιδιοκτησίας με τον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καβάλα, πέρασε ένα εξάμηνο από τον Φωστήρα στη Football League, αλλά και από την Παναχαϊκή, στη δεύτερη κατηγορία για δύο χρόνια.

Μία από τις ομάδες που ψάχνουν για κεντρικό αμυντικό είναι η ΑΕΛ. Οι "βυσσινί", μάλιστα, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο στόπερ. Ο Κάργας, που πέτυχε δύο γκολ με τον Πλατανιά στη Super League, δεδομένα βρίσκεται στη λίστα τους.

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ