ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο εξαιρετικός Γκνιάτιτς και ο "εκνευριστικός" Δημητρόπουλος

Ο εξαιρετικός Γκνιάτιτς και ο "εκνευριστικός" Δημητρόπουλος
Πλατανιάς, Γκνιάτιτς, Βάντερσον INTIME SPORTS

Ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι εκ των κορυφαίων παικτών του Πλατανιά, στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης αυτή τη φορά. Έντονη δυσαρέσκεια για Δημητρόπουλο στην ομάδα των Χανίων.

Τον δεύτερό του βαθμό "τσίμπησε" στο πρωτάθλημα ο Πλατανιάς, μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League. Ένα αποτέλεσμα που είναι ικανό να δώσει ψυχολογία στους παίκτες, αλλά και... χρόνο στον Γιώργο Παράσχο, που δεν έχει οδηγήσει την ομάδα στα επιθυμητά αποτελέσματα (2 βαθμοί σε 6 ματς).

Μεγαλύτερη ικανοποίηση στο "ερυθρόλευκο" σύνολο έχει προκαλέσει ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς, ο οποίος όπως ακριβώς στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, έτσι και με τον Αστέρα στην Τρίπολη ήταν εξαιρετικός. Στον Πλατανιά εκτιμούν ότι αυτός είναι ενδεχομένως η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο 24χρονος Σέρβος έχει αγωνιστεί και στα έξι παιχνίδια των Κρητικών και είναι βασικός και αναντικατάστατος. Από εκεί και πέρα, η διαιτησία του Δημητρόπουλου στο ματς της Αρκαδίας εξόργισε τους ανθρώπους του Πλατανιά, που τη χαρακτήρισαν "εκνευριστική". " Δεν στεκόμαστε στα πέναλτι που δεν έδωσε στον Γιακουμάκη, αλλά στη γενικότερη συμπεριφορά του προς την ομάδα μας" σχολιάζουν οι Χανιώτες.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ