ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Να μη φύγει με "άδεια τα χέρια" από την Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Πλατανιάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Πλατανιάς δεν σκέφτεται κάτι άλλο από το να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Ξάνθη, δεδομένου ότι είναι ουραγός της Super League Σουρωτή. Δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπούτνικ ο Ρόκα.

Η Ξάνθη φιλοξενεί τον Πλατανιά στην πόλη της Θράκης (13/1, 15:00) για την 17η αγωνιστική της Super League Σουρωτή κι ο Ισπανός τεχνικός των "ερυθρολεύκων" των Χανίων, Μανουέλ Ρόκε, δεν υπολογίζει στον Ουκρανό επιθετικό της ομάδας, Γεβγέν Μπούντνικ, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο μεσοβδόμαδο ματς με τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ουσιαστικά, η αποστολή της κρητικής ομάδας είναι η ίδια με εκείνη για το Κύπελλο, αλλά και το ματς της προηγούμενης (16ης) αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Κοκκαλά, Κασωτάκη, Κλάγιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδη, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Πατράλης, Αγγελόπουλο, Παπανικολάου, Ζίκο, Δημούτσο, Στόϊτσεφ, Μαλσά, Ντουάλα, Κοροβέση, Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ, Πετρόπουλο.

Μετά από 16 ματς στη Super League Σουρωτή, η Ξάνθη έχει 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης, ενώ ο Πλατανιάς μόλις έξι και βρίσκεται στην τελευταία (16η) θέση της κατάταξης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ