ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

"Μπήκαν" Σελίν - Ιτούα στον Πλατανιά

"Μπήκαν" Σελίν - Ιτούα στον Πλατανιά
Πλατανιάς INTIME SPORTS

Τον Λεβαδειακό υποδέχεται την Κυριακή (22/11) ο Πλατανιάς, με τους Ιτούα και Σελίν να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ξεκίνησε ατομικό ο Γκνιάτιτς, τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους Βοιωτούς.

Πολύ τρέξιμο περίμενε τους παίκτες του Πλατανιά, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις. Μετά το διήμερο ρεπό, ο Γιώργος Παράσχος και το τεχνικό επιτελείο είχαν “άγριες” διαθέσεις, καθώς το πρόγραμμα της Δευτέρας (16/11) περιλάμβανε μόνο ασκήσεις αντοχής, χωρίς την χρήση μπάλας για περίπου μια ώρα.

Οι Σελίν και Ιτούα πήραν κανονικά μέρος, ενώ ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε ο Γκνιάτιτς. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Μαχαμάτ, Κουλιμπαλί και Γιακουμάκης.

Τα εισιτήρια για Λεβαδειακό

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοίνωσε ότι ξεκινά από Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, στις 17:15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League .

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στον Πλατανιά και από το Official Store, στα Χανιά τις εξής μέρες και ώρες:

Χανιά

Τρίτη 10:00-13:00

Τετάρτη 10:00-13:00

Πέμπτη 10:00-13:00 και 18:00-20:00

Παρασκευή 10:00-13:00 και 18:00-20:00

Σάββατο 10:00-14:00

Πλατανιάς

Τρίτη – Παρασκευή 10:00-13:00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Θύρα 1: 15€

Θύρα 2: 15€

Θύρα 3: 10€

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο.

Παράλληλα οι φίλοι της ομάδας μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια και μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου στο internet (fcplatanias.gr) κλικάροντας στο εικονίδιο ΠΑΕ Πλατανιάς Εισιτήρια Αγώνων 2015-2016.

Επίσης, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, λαμβάνοντας υπ” όψιν την δυσκολία των φίλων της ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα και χωρίς ταλαιπωρία τα εισιτήρια τους για τον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου και παρά τις έγκαιρες προειδοποιήσεις της, θα ήθελε να υπενθυμίσει τα εξής:

Βάσει της “ΚΥΑΥΠΟΠΑΙΘ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΜΑ/22915712877/1280/36 της 20/08/2015, Εφαρμογής Ηλεκτρονικού Συστήματος για Έκδοση, Διάθεση και Έλεγχο εισιτηρίων”:

Α. Το κάθε εισιτήριο είναι ονομαστικό, αριθμημένο, και αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη θέση.

Β. Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Γ. Είναι υποχρεωτική η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο σώμα του εισιτηρίου.

Δ. Η επίδειξη των ανωτέρω εγγράφων είναι υποχρεωτική, τόσο κατά την αγορά, όσο και κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση εφόσον ζητηθεί στα πλαίσια δειγματοληπτικού ελέγχου.

Οι ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Superleague, είναι υποχρεωμένες για την τήρηση των ανωτέρω, όπως προβλέπει ο νόμος.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς συνεχίζει τις προσπάθειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας και τους υπενθυμίζει ότι με την έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet (όπως αυτά ανακοινώνονται στο επίσημο site λίγες μέρες πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση), θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση έξω από το γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει στο φίλαθλο κοινό ότι μπορεί να υποβάλει αίτηση για έκδοση κάρτας φιλάθλου για την απλοποίηση της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες της Super League.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ