ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με Νίλι στον "τελικό" της Κέρκυρας ο Πλατανιάς

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίλι ανακοινώθηκε από τον Πλατανιά και ταξίδεψε στην Κέρκυρα για τον "τελικό" με την ομάδα του Ιονίου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ύστερα από 18 ματς στη Super League Σουρωτή ο Πλατανιάς έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία (16η) θέση της κατάταξης. Η Κέρκυρα έχει δύο περισσότερους (11 βαθμούς) και βρίσκεται στην προτελευταία (15η) θέση.

Είναι αυτονόητο, έτσι, ότι το ματς στο νησί του Ιονίου (27/1, 15:00) είναι "εξάποντο". Η ομάδα των Χανίων ταξίδεψε με τον Νίλι στην αποστολή. Ο Μανουέλ Ρόκα συμπεριέλαβε στην αποστολή το πρόσφατο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση απόκτησής του. Σε κάθε περίπτωση, ο Ισπανός δεν αναμένεται να "ανακατέψει την τράπουλα" σε σχέση με την ομάδα που νίκησε τον Λεβαδειακό (1-0) την προηγούμενη αγωνιστική.

Η αποστολή του Πλατανιά: Κλιάιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Νίλι, Βάντερσον, Ουές, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Μαλσά, Ντουαλά, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Γκζέλτσακ, Πετρόπουλος, Κασάλιτσα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ