ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με Κασάλιτσα κόντρα στον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πλατανιάς παίζει ένα από τα τελευταία του "χαρτιά" για να αποφύγει τον υποβιβασμό απέναντι στον Λεβαδειακό και ο Μανουέλ Ρόκα υπολογίζει στον νεοαποκτηθέντα, Φίλιπ Κασάλιτσα. Υπογράφει ο Φραν Γρίμα.

Το έχει πει ο ίδιος ο Μανουέλ Ρόκα. Η ομάδα του δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα, θα "παίξει" και τα "ρέστα" της για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μπορεί να μην έχει "αποτυπωθεί" βαθμολογικά, αλλά η ομάδα των Χανίων παλεύει μέχρι τέλους. Το έκανε στην Ξάνθη, έστω κι αν δεν μπόρεσε να φύγει με το βαθμό από τη Θράκη.

Όπως και να έχει, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (20/1, 15:00) για την 18η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, ο Πλατανιάς "παίζει" ένα από τα τελευταία του "χαρτιά".

Και θα το κάνει με τον νεοαποκτηθέντα Σέρβο επιθετικό, Φίλιπ Κασάλιτσα. Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι προσπάθειες για μεταγραφική ενίσχυση. Στα Χανιά βρίσκεται ήδη ο 30χρονος Καταλανός δεξιός μπακ, Φραν Γρίμα, για τον οποίον σας ενημέρωσε το Sport24.gr την Πέμπτη (18/1). Θα αποκτηθεί, καθώς μένουν μόνον οι υπογραφές.

Με Κασάλιτσα κόντρα στον Λεβαδειακό

Η αποστολή του Πλατανιά για το ματς με τους Βοιωτούς: Κοκκαλάς, Κλιάιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Μάλσα, Ντουάλα, Κασάλιτσα, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Γκζέλζακ, Πετρόπουλος.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ