ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με απουσίες η επιστροφή στις προπονήσεις στον Πλατανιά

Με απουσίες η επιστροφή στις προπονήσεις στον Πλατανιά

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Πανθρακικό. Τέθηκε στη διάθεση του Παράσχου ο Γκνιάτιτς.

Το Σάββατο ο Πλατανιάς δίνει ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι ενόψει της συνέχειας κόντρα στον Πανθρακικό και ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Παράσχος είναι αναγκασμένος να κάνει τα πλάνα του έχοντας να υπολογίσει και τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του. Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Δευτέρας (12/10), την πρώτη μετά το διήμερο ρεπό δεν είχε στην διάθεση του τους Γιακουμάκη και Ντίνα που είναι τραυματίες με τον δεύτερο μάλιστα να έχει πάρει άδεια και να βρίσκεται στην Αθήνα.

Επίσης ο έμπειρος τεχνικός είδε στο απουσιολόγιο του και τους Μαχαμάτ, Κουλιμπαλί που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Το μόνο καλό για τον "μουστάκια" είναι πως ο Γκνιάτιτς μπήκε σε φουλ ρυθμούς και θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μετά το διήμερο ρεπό και έχοντας πάρει τις απαραίτητες ανάσες για τη συνέχεια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι παίκτες της ομάδας μας επέστρεψαν ξανά σήμερα στις προπονήσεις, με το μυαλό όλων να βρίσκεται πλέον στην σημαντική αναμέτρηση του Σαββάτου (17/10, 16.00) με τον Πανθρακικό.

Οι παίκτες του Πλατανιά υποβλήθηκαν αρχικά σε αιματολογικά τεστ, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις προσαρμογής με αγωνιστικά τετράγωνα και παιχνίδι 8Χ8 στο μισό γήπεδο.
Όσον αφορά στους τραυματίες, ο Γιακουμάκης έτρεξε μόνος του, συνεχίζοντας παράλληλα τη θεραπεία του, ενώ ο Ντίνας έχει πάρει σχετική άδεια και είναι στην Αθήνα.

Τα καλά νέα για τον Γιώργο Παράσχο ήρθαν από το “μέτωπο” του Γκνιάτιτς ο οποίος πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Στο Μάλεμε, τέλος, δεν ήταν ο Μαχαμάτ που αύριο (13/10) αγωνίζεται με την εθνική ομάδα του Τσαντ κόντρα στη Σιέρα Λεόνε για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και ο Κουλιμπαλί που είχε κληθεί στην εθνική ομάδα του Μάλι για το φιλικό με την Μπουργκίνα Φάσο και αναμένεται να επιστρέψει αύριο στα Χανιά.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 θα συνεχιστεί την Τρίτη με πρωϊνή προπόνηση".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ