ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Καρυπίδης: "Τίθεται θέμα αξιοπρέπειας"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χρήστος Καρυπίδης ανέφερε μετά το ματς με την ΑΕΚ πως τίθεται θέμα αξιοπρέπειας και πως οι παίκτες της ομάδας θα πρέπει να αλλάξουν την κατάσταση πριν να είναι αργά.

Ο Χρήστος Καρυπίδης μίλησε στη NOVA και ανέφερε μετά το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ( ήττα με 3-0) πως τίθεται θέμα αξιοπρέπειας και πως οι παίκτες της ομάδας θα πρέπει να αλλάξουν την κατάσταση πριν να είναι αργά.

"Το καταλαβαίνετε κι εσείς ότι έχει δημιουργηθεί μία δύσκολη κατάσταση στην ομάδα. Όταν έχεις παίξει τόσα παιχνίδια και δεν καταφέρνεις να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα καταλαβαίνετε ότι η ψυχολογία της ομάδας είναι πολύ κάτω. Είναι δύσκολη η κατάσταση, έχουμε μείνει πίσω και τίθεται θέμα αξιοπρέπειας όσον αφορά την ομάδα πάνω απ’ όλα. Θα πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα και τους εαυτούς μας, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Θα πρέπει να παλέψουμε, να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια", ανέφερε αρχικά και για το γεγονός ότι έστω για 39-40′ ο Πλατανιάς έδειξε κάτι και κρατούσε το αποτέλεσμα, απάντησε:

"Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ ουσιαστικά αμυντικά μπορέσαμε να κρατήσουμε την ΑΕΚ μακριά από την εστία μας. Αλλά, όταν παίζεις με μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ δεν μπορείς να παίζεις συνέχεια άμυνα, θα πρέπει να προσπαθείς να κρατήσεις μπάλα ώστε να δημιουργήσεις κάτι και να τους προβληματίσεις. Όσο δίνεις χώρο και δέχεσαι συνέχεια επιθέσεις κάποια στιγμή θα γίνει το λάθος και με την ποιότητα που έχει η ΑΕΚ, θα βάλει κάποιο τέρμα και θα σε βάλει σε δύσκολη κατάσταση".

Για το αν μπορεί αγωνιστικά να ανασυνταχθεί ο Πλατανιάς, ανέφερε: "Πρέπει να το παλέψουμε, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Το να βάλεις το κεφάλι κάτω και να κλαίμε για την κατάσταση που είναι η ομάδα, καλύτερα να πάμε σπίτια μας. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να σεβαστούμε τον εαυτό μας, την ομάδα και να βάλει ο καθένας τον εγωισμό του για να μπορέσουμε να γίνουμε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί. Γιατί νομίζω ότι από εκεί θα πρέπει να ξεκινήσουμε, να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να είμαστε ανταγωνιστικοί, γιατί αν είσαι ανταγωνιστικός θα μπορέσεις να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο. Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο και παρουσιάζεις μία εικόνα κάκιστη νομίζω ότι δεν πρέπει να συζητάμε πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι αυτό, να προσπαθήσει ο καθένας, με πρώτο εμένα που είμαι ο πιο έμπειρος στην ομάδα, να δίνει τον καλύτερό του εαυτό μέσα στο γήπεδο και από εκεί και πέρα να δούμε τί μπορούμε να καταφέρουμε".

Για το ότι πρέπει να είναι ανταγωνιστικός ο Πλατανιάς στο ματς με τον Ατρόμητο, σχολίασε: "Από αυτά τα παιχνίδια ειδικά που παίζουμε στην έδρα μας θα πρέπει κάτι να παίρνουμε. Μέχρι τώρα δυστυχώς δεν έχουμε εκμεταλλευτεί ούτε την έδρα μας. Ας ελπίσουμε τη Δευτέρα να ανασυνταχθούμε και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Να παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ