ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

"Καρέ" απουσιών για Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Παναιτωλικό (30/9, 16:00) και ο Γιώργος Παράσχος αντιμετωπίζει τέσσερα προβλήματα. Χειρουργήθηκε ο Ομπερχάουζερ, ο οποίος υπέστη τελικά ρήξη χιαστού. "Κλείνει" για ένα μήνα το γήπεδο των Περιβολίων, αλλά δεν επηρεάζεται η ομάδα.

Το πρώτο χρονικά ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή διεξάγεται στα Περιβόλια με τον Πλατανιά να υποδέχεται τον Παναιτωλικό κι αμφότερες τις ομάδες να προέρχονται από νίκες (τις πρώτες τους για την τρέχουσα σεζόν του πρωταθλήματος) κατά την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Γιώργος Παράσχος, δεν υπολογίζει εδώ και καιρό στους Καρυπίδη, Ντικαμονά και Ομπερχάουζερ, ενώ μεσοβδόμαδα προστέθηκε στο απουσιολόγιο και ο Στάμου, ο οποίος υπέστη θλάση.

Ειδικότερα, όσον αφορά στον Γάλλο γκολκίπερ η ζημιά ήταν μεγαλύτερη από την αρχικά εκτιμώμενη με τη διάγνωση να "δείχνει" ρήξη χιαστού, ενώ χειρουργήθηκε. Το γήπεδο του Πλατανιά θα κλείσει μεταξύ 23/24 Οκτώβρη και 18 Νοέμβρη, όπως αναφέρουν τα "Χανιώτικα Νέα" για την επισπορά του αγωνιστικού χώρου. Αυτό, ωστόσο, δεν θα επηρεάσει τον Πλατανιά καθώς σε αυτό το διάστημα δίνει δύο εκτός έδρας ματς (με Λαμία και Ολυμπιακό), ενώ πριν (22/10) υποδέχεται την ΑΕΛ και μετά (19/11) τον Αστέρα. Ζήτημα προκύπτει με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιήσει το γήπεδο ως έδρα για τα ματς της Football League.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Πλιάτσικας, Στάθης, Πριντέτα, Σκαρντοβέλι, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ντίντακ, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Παπανικολάου, Ζίκο, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούτνικ, Γκρζέλτσακ.

O Πλατανιάς έφθασε στην πρώτη του νίκη στη Super League Σουρωτή την προηγούμενη (5η) αγωνιστική - εκτός έδρας επί του Απόλλωνα Σμύρνης - και μετρά τρεις ισοπαλίες, μία ήττα και μία νίκη, έχει έξι βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ