ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η διευκρίνιση του Πλατανιά για το ασθενοφόρο

Η διευκρίνιση του Πλατανιά για το ασθενοφόρο

Στον Πλατανιά έδωσαν διευκρινίσεις αναφορικά με το ακριβώς συνέβη με το ασθενοφόρο που θα μετέφερε τον Ροντρίγκο Μολέντο στο νοσοκομείο της πόλης. Για ποιο λόγο υπήρξε καθυστέρηση.

Στο νοσοκομείο με αρκετή καθυστέρηση οδηγήθηκε ο Ροντρίγκο Μολέντο μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος έπρεπε να περιμένει να επιστρέψει στο γήπεδο του Μάλεμε το ασθενοφόρο που είχε φύγει από το γήπεδο.

Αυτό ήταν κάτι που εξόργισε τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", που ήθελαν να μάθουν για ποιο λόγο δεν ήταν εκεί το ασθενοφόρο να παραλάβει τον αμυντικό της ομάδας.

Σήμερα (21/8) ήρθε και η διευκρίνιση του Πλατανιά, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι το ασθενοφόρο αποχώρησε από το γήπεδο ακριβώς όταν τελείωσε το ματς και πως από τον Παναθηναϊκό το ζήτησαν αργότερα.

"Το ασθενοφόρο ήταν κανονικά στο γήπεδο, ειδάλλως δεν θα μπορούσε να έχει γίνει ματς, και έφυγε μόλις ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των φιλάθλων από τις εξέδρες.

Ζητήθηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αφότου είχε τελειώσει το ματς, ειδοποιήθηκε να επιστρέψει και έκανε περίπου 8-10 λεπτά να επιστρέψει γιατί συνέπεσε με την αποχώρηση του κόσμου που έφευγε από το γήπεδο.

Δεν μπορεί να γράφεται ότι έγινε το ματς χωρίς να υπάρχει ασθενοφόρο στο γήπεδο", τονιζόταν από τους ανθρώπους του Πλατανιά για το περιστατικό με το ασθενοφόρο.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24