ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η απάντηση του Παράσχου στον Κούγια

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Παράσχος EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος απάντησε στην ανακοίνωση της ΑΕΛ, υποστήριξε ότι η "επιστήμη της ψυχιατρικής έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια", ενώ χαρακτήρισε περιπλανόμενο παράγοντα τον Αλέξη Κούγια.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση τη Δευτέρα (23/10), μέσω της οποίας επιτέθηκε στον προπονητή του Πλατανιά, Γιώργου Παράσχου, για τις δηλώσεις του μετά την ήττα (0-1) στο παιχνίδι των δύο ομάδων. Ο τεχνικός του Πλατανιά είχε πει:

"Θέλω να σταθώ λίγο στο παιχνίδι του β’ ημιχρόνου… Ανά πέντε λεπτά κάποιος παίκτης της Λάρισας έπεφτε διαρκώς στο έδαφος κι έτσι δεν μπορούσε να παιχθεί παιχνίδι ούτε ν’ αποκτήσει ρυθμό. Είναι ξεφτίλα του ποδοσφαίρου μας".

Με αφορμή αυτό, η ΑΕΛ ειρωνεύτηκε τον Καστοριανό προπονητή, για τον οποίο ανέφερε: " Εκφράζουμε τη λύπη και την αγανάκτηση τη δική μας και των οπαδών μας γι αυτές τις ατυχείς δηλώσεις και η μόνη δικαιολογία που μπορούμε να του δώσουμε είναι η ηλικία του και οι προτεραιότητες που έχει βάλει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια και έχουν σχέση με το καλό φαγητό και το καλό κρασί στην όμορφη κωμόπολη του νομού Χανίων, τον Πλατανιά".

Ο 65χρονος προπονητής απάντησε στους "βυσσινί" και στον ιδιοκτήτη τους, με τα εξής: "Πληροφορήθηκα τα όσα αναφέρει για μένα στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ η οποία δυστυχώς για την όντως λαμπρή ιστορία της έχει την ατυχία να διοικείται από έναν περιπλανόμενο παράγοντα για τον οποίο όπως φαίνεται ακόμα και η επιστήμη της ψυχιατρικής έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια.

Αν και στην ανακοίνωση χαρακτηρίζομαι ως αγράμματος, αυτό που είπα χθες μάλλον ο σπουδαγμένος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δυσκολεύεται να το κατανοήσει. Ο χαρακτηρισμός δεν αφορούσε στην ιστορική ομάδα, αλλά μόνο στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω τώρα που το κάναμε πενηνταράκια να το καταλάβει.

Όσον αφορά στο μέλλον μου, είναι σίγουρα καλύτερο να επιστρέψω, όποτε κρίνω εγώ και όχι αυτός, στην Καστοριά παρά να δουλέψω σε σύλλογο στον οποίο παριστάνει τον πρόεδρο. Ούτως ή άλλως τόσο χαμηλά δεν μπορώ να κοιτάξω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Προτεραιότητα του Παράσχου το καλό φαγητό και το καλό κρασί"
Η ΑΕΛ "άλωσε" τα Περιβόλια, 1-0 τον Πλατανιά

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ