ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γκουτσίδης: "Δεχθήκαμε γκολ από κακή συνεννόηση"

Γκουτσίδης: "Δεχθήκαμε γκολ από κακή συνεννόηση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης εκπροσώπησε τον Πλατανιά στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λαμία και μίλησε για αστεία λάθη από πλευράς της ομάδας του που οδήγησαν στην ήττα.

Ο Πλατανιάς γνώρισε μια ακόμη ήττα και το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό στο στρατόπεδο της ομάδας των Χανίων. Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λαμία βρέθηκε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης ο οποίος στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες της ομάδας του στα δυο γκολ που δέχθηκαν:

"Με μια ομάδα που πραγματικά στην έδρα της έχει δείξει ότι αγωνίζεται με πολύ μεγάλη πειθαρχία και παλεύει όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός από μια καλή ομάδα και την όχι καλή ψυχολογία μας με τα κακά αποτελέσματα.

Προσπαθήσαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πάρα πολύ. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Από ένα λάθος μια κακή συνεννόηση δεχτήκαμε ένα γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους και από εκεί και πέρα χάσαμε τη ψυχραιμία μας και στο τέλος από ένα προσωπικό λάθος πολύ αστείο δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ και τελείωσε εκεί το παιχνίδι.

Για εμάς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να καθίσουμε κάτω όλοι μας και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να έρθουν τα αποτελέσματα στην ομάδα και να ανέβουμε βαθμολογικά".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ