ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γιακουμάκης: "Υπάρχει πρόταση από την ΑΕΚ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί το όνομά του να ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο επιθετικός του Πλατανιά, Γιώργος Γιακουμάκης, αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόταση από την ΑΕΚ, κοντά στην οποία βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 22χρονος επιθετικός του Πλατανιά, Γιώργος Γιακουμάκης, είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του παζαριού της χειμερινής μεταγραφικής περίοδου.

Την ώρα που το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην transfer list του Παναθηναϊκού, ο ίδιος μιλώντας στο "Creta live", υποστήριξε πως υπάρχει πρόταση από την ΑΕΚ, στην οποία βρέθηκε πολύ κοντά το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Γιακουμάκη:

- Ξεκινάμε από τα… ''φρέσκα''. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον των ''μεγάλων''ομάδων από την Αθήνα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Τι ισχύει;

"Αυτό που ξέρω είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ".

- Υπάρχει πρόταση;

"Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει".

- Δηλαδή, αν πάνε όλα καλά, θα… μετακομίσεις από τον Ιανουάριο στην ''Ένωση'';

"Υγεία να έχουμε και θα δούμε. Θα ζυγίσω τις επιλογές που θα έχω το Γενάρη και θα κάνω το καλύτερο για μένα και τον Πλατανιά".

- Και το καλοκαίρι, αν δεν κάνω λάθος, υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ;

"Δεν ήταν μόνο ενδιαφέρον. Τα είχαμε βρει σε όλα με την ΑΕΚ το καλοκαίρι και θα έμενα δανεικός στον Πλατανιάς όμως τελικά δεν έγινε".

- Πολλοί σε συνέδεσαν και με τον Παναθηναϊκό λόγω Ουζουνίδη...

"Είναι πολύ καλός προπονητής. Κατά την γνώμη μου ο καλύτερος νέος Έλληνας προπονητής στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω κάτι για ενδιαφέρον Παναθηναϊκού αυτό το διάστημα".

- Μιας και αναφερθήκαμε σε προπονητές. Γιώργος Παράσχος, τι άποψη έχεις;

"Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, αδαμάντινος χαρακτήρας. Πολύ καλός προπονητής και είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες της καλής διετίας που κάνει ο Πλατανιάς".

- Πως βιώνεις την φετινή σεζόν με τον Πλατανιά στο πρωτάθλημα;

"Ότι λάθη κάνουμε τα πληρώνουμε φέτος, δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας νομίζω. Τώρα κάναμε μια δυνατή και μεγάλη νίκη με τον Ατρόμητο, νομίζω θα μας δώσει ψυχολογία για την συνέχεια".

- Για την κλήρωση στο κύπελλο;

"Ευτυχήσαμε να περάσουμε, κάναμε το αυτονόητο. Δεν είναι ο ευκολότερος αντίπαλος τα Γιάννενα, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να περάσουμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ