ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επιστροφή για Γκνιάτιτς, Δημήτρη στον Πλατανιά

Επιστροφή για Γκνιάτιτς, Δημήτρη στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιώργο Παράσχο να παίρνει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές.

Στην ευχάριστη θέση να έχει και τον Γκνιάτιτς στην διάθεση του είναι ο Γιώργος Παράσχος. Ο μέσος της ομάδας του Πλατανιά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ το πιθανότερο είναι πως θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

Μάλιστα σε σχέση με την 20άδα που ταξίδεψε στην Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα η αποστολή της ομάδας του Πλατανιά έχει μια ακόμα αλλαγή και αυτή είναι η παρουσία του Δημήτρη.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Τζιμόντζι και Τσουράκης σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που είχαν ταξιδέψει στην Ακριτική πόλη.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος, δούλεψε με ένταση πάνω στην τακτική για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και στις στημένες φάσεις.

Μάλιστα το δεύτερο σκέλος του προγράμματος αφορούσε τόσο στην αμυντική, όσο και στην επιθετική λειτουργία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τζιλβάν, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ