ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επιστρέφουν οι Ντικαμονά, Δημούτσος στον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ντικαμονά EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει στη διάθεσή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ τους Ντικαμονά και Δημούτσο ενώ εκτός έμειναν οι Ντουαλά, Γκρζέλτσκα και Κοροβέσης.

Ένα από τα τελευταία του χαρτιά, για να παραμείνει ζωντανός στην κατηγορία και να κυνηγήσει το θαύμα της παραμονής παίζει στην Λάρισα ο Πλατανιάς.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει στην διάθεση του τους Ντικαμονά και Δημούτσο που δεν έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ εκτός έμειναν οι Ντουαλά, Γκρζέλτσακ καθώς και ο τραυματίας Κοροβέσης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, για την την 23η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική και στην λειτουργία της ομάδας στις στημένες φάσεις, ο τεχνικός τουΠλατανιά,ΓιάννηςΧατζηνικολάου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες.

Κοκκαλάς, Κλιάγιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Νίλι, Βάντερσον, Ουές, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Μαλσά, Ενσικουλού, Πετρόπουλος, Κασάλιτσα, Ουντόζι".

Επιστρέφουν οι Ντικαμονά, Δημούτσος στον Πλατανιά
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ