ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επιστρέφουν Μαχαμάτ, Κουλιμπαλί στον Πλατανιά

Επιστρέφουν Μαχαμάτ, Κουλιμπαλί στον Πλατανιά
Πλατανιάς, Μενδρινός INTIME SPORTS

Την επιστροφή των Μαχαμάτ και Κουλιμπαλί περιμένει στον Πλατανιά ο Γιώργος Παράσχος, ενώ άμεσα θα τεθεί στη διάθεσή του ο Γιακουμάκης. Τα εισιτήρια για το ματς που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό.

Δύο εντός έδρας ματς, με τον Λεβαδειακό (22/11/2015, 17.15) και την Βέροια ακολουθούν για τον Πλατανιά, όπου στόχος είναι ισάριθμες νίκες, προκειμένου να ανέβει ακόμα περισσότερο η ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα να κλείσει την κακή παρένθεση της ήττας στη Νέα Σμύρνη.

Στην προπόνηση της Τρίτης (17/11) οι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και ασκήσεις που είχαν σκοπό το σωστό και γρήγορο transition, με τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Παράσχο να ζητά ιδιαίτερη αυτοσυγκέντρωση και ένταση, ενώ στη συνέχεια έγινε διπλό στο μισό γήπεδο.

Οσον αφορά στους απόντες με τις Εθνικές ομάδες, ο Γιακουμάκης ολοκλήρωσε (χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής) τις υποχρεώσεις του με την Ελπίδων και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση Παράσχου, ενώ οι Μαχαμάτ και Κουλιμπαλί αναμένονται, εκτός απροόπτου, την Παρασκευή. Τέλος ο Γκνιάτιτς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Τα εισιτήρια για Λεβαδειακό

" Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ξεκινά από αύριο Τρίτη, η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, στις 17:15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2015 – 2016.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στον Πλατανιά και από το Official Store, στα Χανιά τις εξής μέρες και ώρες:

Χανιά

Τρίτη 10:00-13:00

Τετάρτη 10:00-13:00

Πέμπτη 10:00-13:00 και 18:00-20:00

Παρασκευή 10:00-13:00 και 18:00-20:00

Σάββατο 10:00-14:00

Πλατανιάς

Τρίτη – Παρασκευή 10:00-13:00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Θύρα 1: 15€

Θύρα 2: 15€

Θύρα 3: 10€

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο.

Παράλληλα οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια και μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου στο internet (fcplatanias.gr) κλικάροντας στο εικονίδιο ΠΑΕ Πλατανιάς Εισιτήρια Αγώνων 2015-2016.

Επίσης, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, λαμβάνοντας υπ” όψιν την δυσκολία των φίλων της ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα και χωρίς ταλαιπωρία τα εισιτήρια τους για τον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου και παρά τις έγκαιρες προειδοποιήσεις της, θα ήθελε να υπενθυμίσει τα εξής:

Βάσει της “ΚΥΑΥΠΟΠΑΙΘ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΜΑ/22915712877/1280/36 της 20/08/2015, Εφαρμογής Ηλεκτρονικού Συστήματος για Έκδοση, Διάθεση και Έλεγχο εισιτηρίων”:

Α. Το κάθε εισιτήριο είναι ονομαστικό, αριθμημένο, και αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη θέση.

Β. Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Γ. Είναι υποχρεωτική η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο σώμα του εισιτηρίου.

Δ. Η επίδειξη των ανωτέρω εγγράφων είναι υποχρεωτική, τόσο κατά την αγορά, όσο και κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση εφόσον ζητηθεί στα πλαίσια δειγματοληπτικού ελέγχου.

Οι ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Superleague, είναι υποχρεωμένες για την τήρηση των ανωτέρω, όπως προβλέπει ο νόμος.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς συνεχίζει τις προσπάθειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας και τους υπενθυμίζει ότι με την έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet (όπως αυτά ανακοινώνονται στο επίσημο site λίγες μέρες πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση), θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση έξω από το γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει στο φίλαθλο κοινό ότι μπορεί να υποβάλει αίτηση για έκδοση κάρτας φιλάθλου για την απλοποίηση της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες της Super League.Αντίστροφα μετρούν πλέον οι μέρες για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, και όπως είναι φυσικό οι ρυθμοί στις προπονήσεις της ομάδας μας αυξάνονται. Αλλωστε ακολουθούν δύο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό (22/11/2015, 17.15) και την Βέροια, όπου στόχος του Πλατανιά είναι ισάριθμες νίκες προκειμένου να ανέβει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα να κλείσει την κακή παρένθεση της ήττας στη Νέα Σμύρνη.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες μας ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και ασκήσεις που είχαν σκοπό το σωστό και γρήγορο transition, με τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Παράσχο να ζητά ιδιαίτερη αυτοσυγκέντρωση και ένταση, ενώ στη συνέχεια έγινε διπλό στο μισό γήπεδο.

Οσον αφορά στους απόντες με τις εθνικές ομάδες, ο Γιακουμάκης ολοκλήρωσε (χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής) τις υποχρεώσεις του με την Ελπίδων και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση κ.Παράσχου, ενώ οι Μαχαμάτ και Κουλιμπαλί αναμένονται, εκτός απροόπτου, την Παρασκευή. Τέλος ο Γκνιάτιτς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ