ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επέστρεψε ο Κουλιμπαλί, προφυλάχθηκε ο Γκνιάτιτς στον Πλατανιά

Επέστρεψε ο Κουλιμπαλί, προφυλάχθηκε ο Γκνιάτιτς στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Σε συνθήκες αγώνα δούλεψαν την Τετάρτη(14/10) στον Πλατανιά με τον Γιώργο Παράσχο να πραγματοποιεί δίτερμα στην μεγαλύτερη διάρκεια της προπόνησης ζητώντας να δει όσα έκαναν οι παίκτες του τις προηγούμενες μέρες,

Ο Πλατανιάς υποδέχεται το Σάββατο (17/10) τον Πανθρακικό στο πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι καθώς ψάχνει εναγωνίως την πρώτη του φετινή νίκη και αν αυτή έρθει κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής αυτό θα είναι ότι καλύτερο για τον Γιώργο Παράσχο.

Οι παίκτες της ομάδας των Χανίων δούλεψαν πάρα πολύ όλες τις προηγούμενες μέρες και ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να δει την Τετάρτη (14/10) κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές του αφομοίωσαν τα όσα τους είχε πει και τους είχε δείξει. Για αυτό και στο μεγαλύτερο πρόγραμμα υπήρχε δίτερμα 11 εναντίων 11 ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε στην διάθεση του τους Γιακουμάκη και Τζιμότζι που είναι τραυματίες αλλά και τον Μαχαμάτ ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη στα Χανιά. Επίσης στην διάρκεια της προπόνησης ο Γκνιάτιτς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποχώρησε από το πρόγραμμα. Αντίθετα επέστρεψε ο Κουλιμπαλί από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Μάλι και αυτομάτως τέθηκε στην διάθεση του Παράσχου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στον… προσομοιωτή έβαλε σήμερα ο Γιώργος Παράσχος τους παίκτες της ομάδας μας. Καθώς πλέον οι μέρες για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 μετρούν αντίστροφα, ο τεχνικός του Πλατανιά δημιούργησε στο σημερινό πρόγραμμα συνθήκες αγώνα, πραγματοποιώντας στο μεγαλύτερο μέρος οικογενειακό διπλό. Παράλληλα ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του να εφαρμόσουν κατά τη διάρκεια του, όλα εκείνα που δοκίμασαν στις ασκήσεις τακτικής και κατοχής τις προηγούμενες ημέρες.

Κανονικά προπονήθηκε ο Κουλιμπαλί που επέστρεψε από την υποχρέωση που είχε με την εθνική ομάδα του Μάλι, ενώ ο Μαχαμάτ αναμένεται μέχρι αύριο. Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Γιακουμάκης, ενώ στο διπλό δεν πήρε μέρος ο Γκνιάτιτς, που ένιωσε ενοχλήσεις στο χτυπημένο πόδι και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Εκτός έμεινε και ο Τζιμότζι που έχει τενοντίτιδα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανθρακικό θα συνεχιστεί αύριο με πρωινή προπόνηση στα Περιβόλια".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ